Ga naar de inhoud

Werkwijze van Urban video's


In grote lijnen is de werkwijze van elke video hetzelfde. Uiteindelijk wordt het traject altijd goed doorsproken en wordt er gekeken naar wat aansluit bij de vraag en visie van de klant. Als professioneel videobedrijf streven wij altijd naar de beste kwaliteit en het beste resultaat.
Hieronder staan de stappen helder en duidelijk uitgelegd.

1. wensen bespreken en afspraken maken

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin alle wensen en eisen besproken worden. In elke video wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen en eisen.

 

 

2. draaidagen

Voor draaidagen waarbij veel komt kijken wordt er een pre-productie gemaakt. Denk hierbij aan scripts, scenario’s, extra benodigdheden en/of call sheets. Dit allemaal om de vele betrokkenen en elementen tijdens een draaidag goed op zijn plaats te laten vallen.

Op de draaidag zelf is er, afhankelijk van de opdracht, vaak een strakke planning. Maar, dat ligt bij elke opdracht verschillend hoeveel tijd er nodig is en beschikbaar is om een video te maken. 

Een ding hebben alle draaidagen gemeen: het is altijd super gaaf!

3. montage

Nu de montage! Afhankelijk van de wensen kan je de eerste versie van de video na ongeveer een week verwachten. Over het algemeen zijn er drie gratis feedback rondes om alles te perfectioneren en foutjes te onderscheppen. 

Het montage- en beeldmateriaal wordt 5 jaar op een veilige manier bewaard, voor het geval dat u de video kwijt raakt of iets nieuws met het materiaal wilt doen. 

4. aanlevering van de video(s)

Wanneer de video goedgekeurd is zal eerst de factuur gestuurd worden, voordat de definitieve versie van de video aangeleverd wordt. Daarna is het alleen nog maar genieten van de nieuwe video.

Uiteraard kan er het een en ander in de werkwijze aangepast worden, zodat dit aansluit bij de wensen. 

Er wordt wel onderscheid gemaakt in zakelijke video en particuliere video, omdat ze verschillen in aanpak en sfeer. Meer hierover kan door op onderstaande buttons te klikken.