Particuliere video's

Voor persoonlijke video’s is het belangrijk dat de herinnering zo goed mogelijk wordt vastgelegd. 
Dat de video een nostalgische waarde creëert. 
Wanneer je jaren later de video opnieuw bekijkt is het belangrijk dat je het gevoel van die dag weer opnieuw kan beleven. 
Ook daarvoor kunt u bij Urban video’s terecht.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Bruiloft

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Graag zouden jullie de bruiloft op een gedenkwaardige manier vast willen leggen. Video is daarbij de beste oplossing.
Uiteraard zal Urban Video’s de video op maat maken met daarbij het beeld van hoe jullie deze speciale dag willen herinneren, zodat ook jaren later met veel plezier terug gekeken kan worden.

Feest

Wordt er een groot feest georganiseerd? Dan is het leuk om dat vast te leggen op video en een ‘aftermovie’ van te maken. Verjaardagen, afscheidsfeesten of een huwelijksjubileum, alles kan. 
We maken er een mooie er herinnering van.

Livestream

Persoonlijke bijeenkomsten waar niet iedereen bij mag of kan zijn toch wat dichterbij laten komen?  Een bruiloft, begrafenis of ander evenement, er zijn veel redenen om een livestream te boeken.
Zeker in deze tijd is coronaproef gebruikmaken van video en audio een voor de hand liggende en veilige oplossing.

Begrafenis

De laatste eer bewijzen bij een begrafenis van een dierbare? Ook dit is een moment dat prachtig vast gelegd kan worden op video. Als cameraman blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond, toch zal de sfeer en de volledige ceremonie zo professioneel mogelijk vastgelegd worden.
De montage is nuchter en neutraal, tenzij anders gewenst.

Zit de juiste video er niet bij?

Ik geloof erin dat het samenstellen van een dierbare video maatwerk is. Mocht er dus nog iets zijn dat je niet kan vinden in bovenstaand aanbod, laat het mij weten.
Samen kunnen we een video vormen dat past bij jouw behoefte.