Meteen naar de inhoud

Video Diensten

Voor een bedrijf moet een video daadwerkelijk iets opleveren.
Daarom is het belangrijk om een video aan te laten sluiten en in te laten spelen op de huidige (marketing)strategie van een bedrijf.
Door middel van storytelling wordt video een krachtig medium waarmee doelen behaald kunnen worden en problemen opgelost.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Promotie

Uw bedrijf, product en/of dienst op een professionele wijze presenteren? Dan is video de perfecte vorm van promoten. Een video zegt meer dan duizend woorden en kan door middel van ‘storytelling’ zo goed mogelijk overgebracht worden op uw publiek. 

Wilt u de lange promotievideo verwerken naar een korte social media bestendige versie, dan is het mogelijk om een combinatiedeal te maken. Dan krijgt u en een lange promotievideo (zoals hierboven aangegeven) en een korte video zoals in onderstaand voorbeeld.

Een korte video is ideaal voor adverteren op social media. Uw doelgroep bereiken met een professioneel uiterlijk is cruciaal voor de overtuiging van uw product of dienst. Daarmee zal u een veel betere bonding creëren tussen bedrijf en consument. 

Wilt u naast de korte social media video ook een langere promotievideo, dan is het mogelijk om een combinatiedeal te maken. Dan krijgt u en een lange promotievideo (zoals hierboven aangegeven) en een korte video zoals in onderstaand voorbeeld.
Dat is uiteraard altijd voordeliger dan beide producten los aan te schaffen.

Een promotievideo hoeft niet altijd heel lang te zijn, daarom is er bij Urban video’s de mogelijkheid om uit verschillende videolengtes te kiezen.
Video’s van 30 sec tot 2 minuten zijn dynamisch inzetbaar als websitevideo of reclame video. Wij zullen altijd meedenken over de juiste lengte van uw video, zodat deze zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden.

Wilt u de lange promotievideo verwerken naar een korte social media bestendige versie, dan is het mogelijk om een combinatiedeal te maken. Dan krijgt u en een lange promotievideo en een korte video.

Heeft uw product of dienst meer uitgebreide uitleg nodig of zit er een meeslepend verhaal in dat absoluut verteld mag wordenDan zijn 1,5 minuut aan video veel te kort en is er maatwerk nodig. 
Niets is te gek en alles is te bespreken op basis van het budget. 

Ook hier is een verkorte video mogelijk met de combinatiedeal.
Zodat u met hetzelfde materiaal een formaat hebt om op social media advertenties te plaatse

Productvideo's

Voor productvideo’s bekijk www.productvideox.nl voor de mogelijkheden.

Corporate

Intern en of extern laten zien wat er gebeurt in uw bedrijf? Van locatie openingen tot aan bedrijfsuitjes, het zijn allemaal goede vormen van content. Dat u aan uw werknemers en of de wereld kan laten zien.

Instructie

Een product of lijn/handeling binnen uw bedrijf makkelijker ondersteunen? Een heldere instructievideo bespaart veel vragen, tijd en energie. Door middel van videobeeld, animaties, teksten en voice-overs is een instructievideo een praktische ontzorging.

Trainingsvideo's

Online cursussen, trainingen en oefeningen zijn niet meer weg te denken. Daarom bied Urban Video’s veelzijdige manieren aan om jouw trainingsvideo professioneel en vooral efficiënt te maken.

Drone

Beelden nodig van bovenaf? Voor prachtige overzichtsshots voor uw bedrijf of dienst kan je bij Urban Video’s terecht. Met onze drone certificaat zorgen wij ervoor dat er veilig en legaal gevlogen en gefilmd wordt.

Event

Uw event of festival professioneel in beeld brengen? Urban Video’s verzorgt een dynamische aftermovie afgestemd welke aansluit op het imago van het event.

Zit de juiste video er niet bij?

Ik geloof erin dat het samenstellen van een bedrijfsvideo maatwerk is. Mocht er dus nog iets zijn dat je niet kan vinden in bovenstaand aanbod, laat het mij weten.
Samen kunnen we een video vormen die past bij jouw behoefte.